5 juni 2015: Laatste loodjes

5 juni 2015: Laatste loodjes

Vrijdag 5 juni 2015

Zoals altijd wegen de laatste loodjes het zwaarst. De renovatie in de Willemsparkbuurt is nagenoeg af. De schilder heeft het huis van top tot teen aangepakt, de loodgieter heeft het sanitair gemonteerd, de electriciën heeft alle aansluitingen gemaakt, de vloeren zijn door de parketteur gelegd en ook de tegelzetter is klaar. Mooi, champagne! Of toch niet…?

De fase is aangebroken waarin het project van nagenoeg af naar écht af moet worden gebracht. En dat is een spannend en complex samenspel, waarin alle experts op het juiste moment en in de juiste volgorde moeten worden ingezet.

De uitdaging voor de komende dagen zit in de afronding van de keuken, waarna de parketteur de vloer een laatste afwerklaag kan geven. Op basis daarvan kunnen de trappen een laatste keer behandeld worden, waardoor deze in kleur aansluiten op de vloer. Ook de schilder werkt gefaseerd. Nu het huis schoongemaakt en opgeruimd is, is beter te zien waar de kwast nog een laatste keer overheen moet. Langs keukeninstallateur, schilder en parketteur werkt de timmerman, die de laatste aanpassingen aan vensterbanken en raamkrukken voor ons oppakt.

Het is dus even doorzetten, maar het geeft het extra resultaat waar we naar op zoek zijn!

Vind je het leuk om een e-mailbericht te krijgen wanneer er een nieuw blogbericht online komt? Stuur dan even een mailtje naar simone@lumenarchitectuur.nl en meld je aan!

Op zoek naar andere blogberichten? Kijk dan even op de blog-overzichtspagina.