Indeling keuken en woonkamer Prunuslaan Bilthoven

Indeling keuken en woonkamer Prunuslaan Bilthoven

In een rijhuis aan de Prunuslaan in Bilthoven heeft Lumen een variantenstudie gedaan waarin zowel de woonkamer als de keuken zijn onderzocht. De centrale vraag in de studie is hoe de huidige doorloop naar de keuken verbreed kan worden en hoe er een grotere eettafel in de kamer geplaatst zou kunnen worden. In de studie is rekening gehouden met de (financiële) haalbaarheid.

Locatie: Prunuslaan, Bilthoven
Realisatie: voltooid, zomer 2013
Oppervlakte: 40 m2
Opdrachtgever: particulier

Ad en Marieke, naar aanleiding van het project Prunuslaan:

We discussieerden al een jaar over de gewenste verbeteringen in keuken- en kameropstelling en hoe die te bereiken. Lumen/Simone heeft een flexibele maquette voor ons gemaakt: tussenwand, keukenblok en meubels zijn te verplaatsen. Van de verschillende opties voor kamer + keuken maakt ze “levensechte” foto’s. Daarmee zagen we het gelijk voor ons en waren we het direct eens over de beste oplossing. Dit is een zinvolle investering geweest!