Uitbouw woonhuis Alphen aan den Rijn

Uitbouw woonhuis Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn is door Lumen een eengezinswoning uitgebreid met een ruime uitbouw. De woonkamer, die voor de verbouwing relatief klein en donker was, is nu ruim en licht. Naast de extra ruimte en het verbeterde daglicht, is ook de relatie tussen woonkamer en tuin aantrekkelijker geworden. De grote schuifdeuren kunnen al vroeg in het jaar open worden gezet, doordat de gevel op het zuiden georiënteerd is. Ook op minder mooie dagen is de tuin nabij, doordat het glas van de achtergevel van vloer tot plafond doorloopt.

Locatie: Kerk en Zanen, Alphen aan den Rijn
Opdrachtgever: particulier
Realisatie: gereed (2015)
Constructeur: de Ingenieursgroep
Aannemer: Omnia Bouw
Oppervlakte: 50 m2
Publiciteit: “Uitbouw geeft woonkamer totaal andere uitstraling” Door Till Behne op Homify