voor wie?

Lumen is een architectenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in particuliere bouw- en verbouwprojecten. Wij werken het liefs in een verband waarin de klant ook eindgebruiker is, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de beste oplossing. Persoonlijk contact en het exact ontleden van de ruimtelijke vraag staan hierbij centraal. Kortom, heeft u woon- of (ver)bouwwensen, maar weet u niet zo goed hoe die kunnen worden verwezenlijkt? Wilt u bijvoorbeeld:

  • uw woning uitbreiden, verbouwen of opnieuw indelen?
  • uw woning renoveren?
  • een nieuw huis bouwen?

Dan bent u bij Lumen aan het goede adres! Wij helpen u niet alleen met het vertalen van uw ideeën naar een ontwerp, maar ook met het technisch uitwerken hiervan. We verzorgen daarbij het contact met de gemeente omtrent vergunningen en het contact met de aannemer. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan even bij onze werkwijze.

Ervaringen van andere opdrachtgevers:

Ad en Marieke naar aanleiding van het project Prunuslaan:

We discussieerden al een jaar over de gewenste verbeteringen in keuken- en kameropstelling en hoe die te bereiken. Lumen/Simone heeft een flexibele maquette voor ons gemaakt: tussenwand, keukenblok en meubels zijn te verplaatsen. Van de verschillende opties voor kamer + keuken maakt ze “levensechte” foto’s. Daarmee zagen we het gelijk voor ons en waren we het direct eens over de beste oplossing. Dit is een zinvolle investering geweest!

Geertje naar aanleiding van het project Nieuwe Prinsengracht:

Werkelijk fantastisch wat deze dame doet voor een heel schappelijke prijs! Op een slimme manier heeft ze van 2 afzonderlijke etages 1 appartement gemaakt. De ruimte op de benedenverdieping oogt vele malen groter dan voorheen. Door de trap op de juiste plaats te plaatsen lijkt de woonkamer ineens enorm. Ook is een mogelijkheid voor kantoor aan huis geschapen via de tweede trap, waardoor er geen klanten in de woning komen. Het is een echt kantoor geworden. Ze heeft op een fantastische manier gebruik gemaakt van het aanwezige licht. De enige ruimte die geen directe lichtinval heeft doet dienst als inloopkast. En ze heeft zelfs 3 slaapkamers weten te creëren. Het is in onze ogen de investering waard. Door het maken van een maquette heeft ze ons een goed inzicht gegeven in de mogelijkheden en kunnen we ons een goede voorstelling maken van hoe het kan worden. Echt een aanrader deze architect!

Interesse? Of heeft u andere woon- of (ver)bouwwensen? Neem vrijblijvend contact op.